s1mone napisał(a):

Arkadiusz.Czerepiach:
Dyletantem to ty jesteś, stosujesz jakąś śmieszną logikę zero-jedynkową do wyważonej wypowiedzi mającej na celu tonowanie nastrojów wokół drużyny, a nie przedstawienie tego jak to naprawdę wygląda od środka. Co dzieje się w szatni, zostaje w szatni i Sobol dobrze sobie zdaje z tego sprawę.
Bawisz się w sofizmaty pozostawiając nam wybór pomiędzy nazwaniem Sobola kłamcą, a przyznaniem ci racji. Niestety nikt się z tobą w takie kretynizmy bawić nie będzie. Życie czy futbol nie są zero-jedynkowe, a wywiad nie świadczy o niczym, poza tym, że Sobolowi zależy na dobrej atmosferze w drużynie.
|
dla mnie jednym z objawów dyletanctwa, jest atakowanie na ślepo i bez zrozumienia każdego kto ma inne zdanie
mojego logicznego posta nie obalisz choćbyś sie zesrał bo jest tautologią, ja oczywiście zdaje sobie sprawe że może być tak jak Ty piszesz, jednak tego nie wiem , napisałem jakie sa opcje, tyle!
Ty za to oczywiście wiesz

moja przewaga moralna nad Tobą polega na tym że walisz na oślep w każdego z "drugiej strony barykady" , ja zaś każdemu przyznam racje jeśli ją ma w danym momencie (nawet brylantowi), niezależnie od tego że nie zgadzam się w innej kwestii
np bardzo ceniłem sobie Twoje analizy bramkarskich umiejętności Załuski/Miska/Buchala , ponieważ potrafię docenić Twoją kompetencje w tym temacie wynikającą z doświadczenia, i stawiałem odpór gdy byłeś lżony na forum...