Jam55 napisał(a):

|
No tak lepiej obrażać wszystkich od tępych pal i wyśmiewać się z ludzi pokaż mi Twoje przesłanki bohaterze dlaczego Ramirez ma prqcowac dalej z drużyną? Bo zdobył na fuksie 16 punktów.To jest Twoja jedyna argumentacja. Czy broni go teraz warsztat? Jak warsztat? Czy bronią go wyniki ostatnich meczy? Jakie wyniki? Arka Zagłębie Górnik Korona dostaliśmy w czapkę a mecze z Korona to kryminał. Teraz będzie Jaga Legia Lech Śląsk. Bardzo duże prawdopodobieństwo że z taką grą będzie wtopa z kazdym. I wtedy dalej będziesz bredził że mamy 3 punkty straty do lidera i że super drużyna punktuje?
|
Moją argumentację możesz przeczytać wcześniej. Nie jest szczególnie oryginalna, z grubsza to samo masz w postach Snowa, Kurza, funkykovala czy Urana, oraz w sumie wielu innych osób które nie wymieniłem. Różnią się akcentami. Nie będę po raz dwudziesty pisał tego samego. Plus dla Ciebie taki że te posty są napisane i argumentowane lepiej niż to co wkleiłeś.
Snow napisał(a):

Jeszcze raz wroce do stalych fragmentow gry, a w szczgolnosci rogow.
Skoro gramy juz taka taktyka jak gramy czyli - obrona, kontry, duzo gry skrzydlami - to wykonywanie rzutow roznych pownno byc nasza glowna bronia.
Gornik Zabrze strzelil w tym sezonie 7 bramek z rogow, notujac mniej rogow niz my.
Przeciez gdybysmy wcisneli z tego chociaz 3-4 bramki, jest wielce prawdopdobne, ze... moglibysmy byc teraz liderem.
W tym caly absurd sytuacji.
Paradoksalnie mamy zarowno przyzwoitych wykonawcow (Carlitos) jak i zawodnikow grajacych glowa (Glowacki, Gonzalez, Arsenic). Nie potrafie tego zrozumiec, bo nawet bez zadnych schematow powinno juz cos wpasc.
No chyba, ze schematy Goncaio Feio polegaja na tym by stworzyc jak najmniejsze zagrozenie pod bramka przeciwnika 
Edit: Jeszcze sobie przypomnialem, ze nie dosc, ze tracimy sporo bramek po rogach przeciwnika, nie strzelamy z wlasnych rogow to jeszcze dodatkowo nie zabezpieczamy nawet dobrze podczas nich tylow. Przeciez po kontrze z rogu stracilismy bramke z Lechia na 1-1.
|
Miałem Ci właśnie odpisać że nie tylko nie strzelamy, ale też sporo tracimy ze stałych fragmentów dużo goli. To jest bardzo poważny problem dla nas i kamyczek do ogródka Kiko.