Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2017, 13:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A "krytykuj" sobie do woli. Jeden kretyn więcej do chóru żałosnych ....euszy nie potrafiących przyjąć porażki z godnością. Chociaż IMHO to pod krytykę nie podchodzi.
Mamy piłkarzy po kontuzjach, którzy nie grali w klubach, grubo po trzydziestce i młokosów. Co trzy dni mogą teraz grać Sadlok, Buchalik, Cywka, może Małecki i Gonzalez.
Pisałem właśnie o Małeckim. I o Carlitosie. Żaden po 30 nie jest, ani nie jest młokosem.

W ciągu dziewięciu miesięcy pracy oceniałem prace Kiko pozytywnie. Nigdzie nie pisałem o jego zwolnieniu, nigdzie mu nie cisnąłem. Mam świadomość, że jest dopiero na etapie budowy zespoły.

Po 9 miesiącach stwierdziłem, że zrobił błąd nie biorąc Carlitosa i Małego - i tada! - jestem kretynem nie potrafiącym przyjąć porażki!

Innym słowem Kiko przez dziewięć miesięcy pracy nie popełnił ŻADNEGO błędu, wszystkie jego decyzje są genialne, wszystkie zmiany odpowiednie. Każdy kto ośmieli się go skrytykować jest żałosnym kretynem.

Powiem szczerze, że takich agresywnych obrońców nie miał nawet Kasperczak/Smuda/Skorża za swoich najpiękniejszych czasów... Własnych kibiców po szalu wyzywać od kretynów, w obronie gościa którego 10 miesięcy temu nawet nie znałeś....
wyar napisał(a):Wyświetl post
[B]Wreszcie na koncu,takze w kierunku tych,ktorzy sa przeciw Ramirezowi... Kiko opanowal druzyne po ostatnim kryzysie,i osiagnal 6 miejsce,w warunkach nieplacenia pilkarzom (a zakladam,ze i on mial trudnosci z dostaniem kasy) za prace po 2 miesiace i wiecej. Wtedy byl wystarczajaco dobry dla Was ?
Jeżeli cytujesz mój post, to mi odpisuj a nie pisz do jakiś "innych".

Bo ja jedną rzecz mu zarzuciłem, a piszesz elaborat o historii meczy Korona - Wisła, o całokształcie pracy trenera.

Nie gramy co trzy dni. Gramy w lidze i rozegraliśmy DWA mecze w PP. Tyle. Robienie z tego "gry na dwóch frontach" to jakiś nie śmieszny żart...

Zróbmy mecz o Tarcze Krakowa i już będzie gra na trzech frontach... Dorzućmy udział w jakimś tunieju w styczniu w Tucji i zrobi się gra na czterech frontach...

--

A najbardziej bym się ubawił, gdyby sam Kiko w którymś wywiadzie powiedział "zrobiłem błąd, mogłem wziąć na ławkę M. i C.". Musielibyście samemu Ramirezowi cisnąć od kretynów...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 22.09.2017 o godz. 14:03.
Ddf
Odpowiedz cytując