Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2017, 22:33
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Ale ja nie mówię że nasi zagrali super. Małecki i Boguski bardzo źle. Ale robienie tragedii i pisanie że wszystkie nasze punkty zostały zdobyte dzięki szczęściu doprowadza mnie do szału.
Większość tych punktów zdobyliśmy jednak dzięki indywidualnym zrywom i przypadkowi niż wypracowanym schematom i konsekwentnemu realizowaniu założeń przedmeczowych. Uważasz inaczej?

Nikt normalny nie domaga się przecież zmiany trenera albo rewolucji w składzie. Miło by było jednak zobaczyć, że w jakimś kierunku to konsekwentnie zmierza - niezależnie od tego, że na początku to będzie zgrzytać, bo musi.

A co do piłkarzy - wiele błędów Gonzaleza i Sadloka wynika z braku koncentracji i nonszalancji. Brożek, którego lubię, mógłby zachować więcej pokory. Od Boguskiego i Małeckiego też możemy więcej wymagać.

To tyle ode mnie, bo nie chciałbym być kojarzony z oszołomami, którzy na shoutboxie zaproponowali wymianę Kiko na Magierę/Nowaka/Ojrzyńskiego, gdy ci się zwolnią.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując