Wyświetl pojedynczy post
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2017, 17:46
@El'kabat, @heoij

weźcie pod uwagę, że klub może być zobowiązany do restrykcyjnego wykonania zalecenia i wyegzekwowania zakazów. Nie dziwię się zwielokrotnieniu liczby "służbistów" na kołowrotach z prostej, oczywistej przyczyny.

regan napisał(a):Wyświetl post
Pierdzielisz raz

Pierdzielisz dwa

Przestańcie wspominać "stare czasy" bo ich nie pamiętacie. W starych czasach była większa patologia ostrzejsze zadymy, ostrzejsze disy teksty.

Jak ja dawno nie słyszałem "JEB.AC ZYDÓW SKU.RWYSYNÓW" "kazdy to przyzna izrael żydów ojczyzna" "do pieca"
itp. - gdzie w waszych wyimaginowanych "starych czasach" leciało na każdych derbach i często poza derbami. Już nie mówiąc o paleniu dywanów na każdych derbach, zadym pod wejściem na stadionie demolki itd.

Pier.dolicie gimbusy chu.ja znacie temat. Nie odzywajcie się w sprawach których nie znacie.

Ostatnio gadałem z leszczem taki 19 max 20 lat i on mi mówi, że on działa na Wiśle ale już wyrósł ze stania z puchą

Co do kary. Odpowiedzialności zbiorowej nie popierałem nie popieram i popierał nie będę! Ta kara to skandal!
No mi jeden powiedział, że on chodził na X, znał chłopaków którzy "biegali" itd itp. .... z tym, że z jego opowieści wynika, że kiedy deklarował "chodzenie" na X miał wtedy... 10/12 lat. Ale szczegół.

Chyba, że chodziło mu nie o sektor C, a o rząd CZECI na trybunie A. Z wujkiem
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 16.08.2017 o godz. 17:52.
Odpowiedz cytując