teo napisał(a):

Marsik.
Ja właśnie to samo tylko na około napisałem. Że gość ma totalnie wyjebane i Wisła będzie kolejna pozycja w portfolio.
Mnie taki scenariusz średnio pasuje .
|
Tak sobie codziennie czytam ten temat po kilka razy... Nie ważne czy jestem za przejęciem przez tego gościa czy za pozostaniem TSu. Jeśli zostanie TS to po tym zamieszaniu jeśli nie zaczną płacić w terminie może nam szybko odejść kilku gości po stwierdzi hmm mogła być kasa w terminie premie,sportowy awans itd a dalej jest gówno.Jednocześnie nie róbmy z piłkarzy idiotów pisząc ze obcokrajowcy nie będą o niczym wiedzieć haha Jeśli temat będzie dotyczył jego spokoju i stabilizacji a co za tym idzie wypłaty na swoje bieżące potrzeby to nawet po hebrajsku zrozumie.
TS odwalił zajebistą robotę przez ten rok znam ludzi z tego otoczenia i każdego z nich chwale i podziwiam i jestem jednocześnie ogromnie wdzięczny ze w jakimś stopniu ciężka ich pracą podnieśli ten klub z kolan !! Bo to nasz klub wielu z nas żyje od weekendu do weekendu ale nie dlatego aby odpocząć od pracy i wybawić się na rynku dlatego że czeka każdy z nas na kolejny mecz aby pojechać na Reymonta ,Wyjazd lub oglądnąć w TV.Niestety w naszym kraju na tą chwile mając klub piłkarski i ambicje o najwyższe cele trzeba mieć pieniądze nie zarobione ale dodane w gratisie to budżetu.Inaczej możemy już cały czas balansować na skraju banruta.
Pomyście Wisła to wciąz ogromna marka top3 w Polsce ale ludzie z każdym rokiem ta marka spada i spadać bedzię jeśli poziom sportowy się nie podniesie za hmm 5 lat może być tylko gorzej i pokolenia się zmienią (kibice sukcesu) którzy zamiast biegać po polu w koszulkach Wisły bedą biegać w koszulkach np.Legii i nie mówię tu o Krakowie i okolicach tylko o dalszych zakątkach Polski.To właśnie zrobiła Wisły w latach sukcesów swoich.A dlaczego o tym pisze jakiś czas temu przyszło mi własnie pracować z facetem który mieszkał koło Sanoka i zanim ten temat wyszedł ze zmianą właściciela powiedział mi słuchaj Wisłą ludzie żyli w mojej okolicy nie ma u mnie fan clubów Wiślackich a mimo to kazdy jej kibicował.Młode szczyle marzyły jak dorosną być piłkarzami Wisły.Niby nic takiego ale pokazujące jak bardzo mocna była Wisła w srodowisku piłkarskim w naszym kraju. Pamiętacie wtedy jak mało prasa negatywnie o nas pisała ? każdy dziennikarz bał się z następnym razem Wielkiej Wisły nie zobaczy na żywo a teraz na każdym kroku wkłady szukają sensacji.
Słuchajcie może być też tak ze nawet jak nowemu właścicielowi znudzi się zabawka po jakimś czasie to Wisła marketingowo może być o kilka poziomów wyżej gdzie wtedy będzie potrafiła się utrzymać na przyzwoitym poziomie i wtedy przecież również będzie nasz strażnik Towarzystwo Sportowe które bez problemu da radę.
I niech nikt mi nie piszę ze woli Wisłe biedną bo przeżyłem to już za gnoja śmigając na wyjazdy albo na stary stadion gdzie na koszulach widniał Unimil.Kochałem to ale jak i każdy z nas chce dobrze zarabiać być szanowany i mieć wszystko tak pozwólmy aby nasz klub był Elitarny i aby w koncu dali nam spokój z negatywnym komentarzami....
Co do ocen wstrzymajmy się z ocenami TS do konferencji

oby było dobrze.