Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2017, 17:05
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Owszem masz racje nie ma dramatu ale my nie mamy żadnej pewności że te zaległości nie będą się powiększać. Na razie potrzebujemy kasy jak studnia wody. Wiem ze transza miała wpłynąć od nc+ wiem że za mąke(cwks) już kasę dostali ale czy to wystarczy na uregulowanie najważniejszych spraw tego nikt nie wie oprócz zarządu.
A jaka jest pewność, że niemcy będą płacić w terminie o ile w ogóle? Kiedy w klubie rządzili "swoi" poza Sadlokiem żaden z piłkarzy nie chciał rozwiązywać kontraktu z winy klubu. Nawet najemnik Stilić zachował się z klasą i rozwiązał kontrakt za porozumieniem stron, a mógł wybrać inną opcję.

PvD napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że piłkarze (wielu z kadry) byli zadowoleni z zarządzania klubu przez TS. Były poślizgi w wypłatach ale było dobre zarządzanie. Ludzie co się znali na robocie, fajna atmosfera. Piłkarze w kuluarach mówili, że klub pomału ale rzetelnie staje na nogi.
Akurat to powinien zauważyć każdy kto ma oczy.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując