Jaroo1 napisał(a):

|
Załóżmy, że się z Tobą zgadzam.
|
No to i ja się zgodzę z Wami.
AYALA napisał(a):

|
Może warto przypomnieć gdy skarb państwa tracił miliardy na wyłudzeniach wat,reprywatyzacji,amber gold czy działalności mafii paliwowej to sądy, których bronisz wsadzały do puszki biedaków za jazde po piwku rowerem,kradzież batonika,podrobiona legitymacje szkolna,brak biletu w pociągu...
|
Serio myślisz ze sądy PiS nagle poluzują smycz ponieważ Ziobro będzie miał nad nimi kontrolę polityczną?

To tak jakby oczekiwać ze w szkole Pani z polskiego będzie stawiać same piątki bo dyrektor iksiński a nie kowalski może ją zwolnić.
Zycie będzie życiem. Piątkę po takiej zmianie postawi synowi Kowalskiego, da tróje Iksińskiemu i dzięki temu będzie można jej naskoczyć, jeśli chodzi o oceny innych uczniów. No chyba że dziecko jest kolegą dziecka dyrektora - wtedy nawet nie będzie tematu - i lepsza ocena się sama pojawi. Dla świetego spokoju.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA