Wyświetl pojedynczy post
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2017, 13:32
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Witam,
w związku z tym, że już nie raz wywiązała się dyskusja na temat tego, kto ma monopol na zakładanie tematów meczowych założyłem taki temat abyśmy w nim wspólnie mogli podyskutować na temat tego, co się komu podoba a co nie.

Dlatego pytania do was.

1. Jak Twoim zdaniem powinien wyglądać taki temat?
2. Co chciałbyś w nim przeczytać?
3. Co należy zmienić, co zostawić?
4. Jakieś nowości? Analizy?
5. Kiedy powinien pojawiać się temat?
6. Mam wyjeebane, nabijam posty a treść mnie nie interesuje.

Z racji tego, że pewnie na 100% użytkowników forum, 50% jest aktywna a może 25% bierze czynny udział w dyskusji wiadome, że każdemu dogodzić się nie da. Ale wychodzę z inicjatywą aby poznać wasze zdanie, opinie, sugestie. Nie każe wam wychwalać tematów meczowych, itd.. Chce poznać wasze zdanie na ten temat.

Jeżeli oczywiście ktoś ma jakieś pomysły, chciałby się wykazać w jakimś stopniu pomóc, itp - jak najbardziej jestem otwarty na takie propozycje.

Zaznaczam jednocześnie, że nie mam monopolu na tematy meczowe, wydaje mi się jednak, że w pewnym stopniu wyznaczyliśmy jakiś standard, który jest akceptowalny przez pewną cześć czytelników forum.

Pozdrawiam.

Z tego miejsca pragnę również podziękować
W.S - za ogranięcie grafiki
jonaf- za dostarczanie statystyk oraz ciekawostek.

Liczę na konkretny odzew, chociaż cudów się nie spodziewam.
Ja lubię krótko, zwięźle i na temat, ale:

1. Ja niestety ich nie czytam, bo jest tego za dużo, ale... tematy powinien robić ZWE i Spółka, bo chyba tak jest najbardziej przejrzyście.

2. Same najważniejsze rzeczy, bez zbędnego rozpisywania się.
3. jw.
4. brak zdania
5. kilka dni przed meczem
6. Nie udzielam się w tematach

Brawo za grafikę i zaangażowanie.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując