Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2017, 15:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Gówno prawda. Naszych piłkarzy stać na pojedyncze zrywy, jak im się mecz ułoży. Co rok jakiś prawdziwek wyskakuje że mamy skład minimum na puchary, a i pewnie na mistrza, tylko ni chuja na koniec sezonu się to nie udaje. Mityczna to jest nasza siła, Jagiellonia broni się wynikami. Innymi słowy - Twoje urojenia kontra rzeczywistość.

Z jednej strony Brożek na ławkę, Małecki bez formy etc., z drugiej to Jagiellonia ma słaby skład, bo naszym to się nie chce. I tak ....a co roku.

Czyli jednak niedojebanie...
Brak ci argumentów to rzucasz inwektywami jak prostak.porozumiewaj sie ten sposob w rodzinie, tam moze jest to normalne i akceptowalne. Jesli nie potrafisz odpowiadać jak cywilizowany człowiek i przerastają cie zasady kultury to nie odpisuj albo wybierz przycisk 'ignoruj'. Nie po raz pierwszy i nie w pierwszym temacie próbujesz kogos obrazić tylko dlatego ze mysli inaczej niz ty.

W którym miejscu napisałem ze mamy skład na puchary ? Nie pasuje ci do chorej teorii to sam sobie wymyślasz. Napisałem, ze dysponujemy podobnym potencjałem kadrowym co jagiellonia. Skoro rok temu walczyli o utrzymanie a teraz walczą o wyższe cele to znaczy ze z odpowiednia taktyką, przygotowaniem da sie w tej lidze cos osiągnąć. ale oczywiscie mozesz sie kłócić z ezeczywistoacia ze jagiellonia z prawie tym składem jest 1 a rok temu była 11. Przeciez rok temu była 11 to wyniki wskazują ze co roku bedzie 11 ?
Juz zupełnie na marginesie. Sa najsłabsi z całej czwórki i wcale nie zdziwi mnie jak zajmą miejsce nr 4.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 14.05.2017 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując