Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2017, 07:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
(..)Nie wiem nawet po .... to piszę, ale bardziej niż przegrany mecz w....ia mnie obrażanie piłkarzy którzy po prostu byli w tym meczu słabsi. Nie odpuścili, nie sprzedali meczu, po prostu grają jak umieją.

Odmeldowuje się stąd mając przyjemną świadomość że takiemu Boguskiemu, Brożkowi czy nawet Urydze możecie skoczyć na pędzel. Może w waszym smutnym życiu barwne (na miarę skromniutkich możliwości intelektualnych, rzecz jasna) dowalenie losowym piłkarzom po przegranych meczach podchodzi pod kibicowanie. Nie wiem. (....)
Ogarnijcie się.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki."

Uważasz, że nie oddanie celnego strzału w meczu na bramkę, nie jest odpuszczeniem meczu? Uważasz, że kibic nie ma prawa komentować olewactwa na boisku? Cieszą Cię słowa Probierza, że nie pozwoliła jego drużyna Wiśle praktycznie na nic? Myślisz, że faktycznie jesteśmy tak słabi, że nie potrafiliśmy się postawić nawet choć w małym stopniu Jagiellonii? Jak ktoś gra w piłkę od dziecka i doszedł do jakiegoś poziomu, zarabia jak na warunki krajowe jakieś konkretne pieniądze, to niech liczy się z tym, że zostanie czasem zmieszany z błotem za brak szacunku do kibica, który jest zawsze na meczu i angażuje swój cenny czas, własne ciężko zarobione pieniądze, niejednokrotnie ma wyrzuty w domu za swoją pasję. Ja nie chcę, żeby umierali za klub. Wystarczy mi, że będą profesjonalistami. Osobiście mam w d... takich adwokatów jak Ty. Zastanów się kogo bronisz i po czyjej powinieneś stanąć stronie.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując