Wyświetl pojedynczy post
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2017, 21:44
Barti napisał(a):Wyświetl post
Fala była, jest i będzie nie tylko w sporcie, ale i w innych dziedzinach życia też. Zgodzę się się, że dla młodego zdrowa rywalizacja ze starszymi kolegami może wyjść na dobre. Młodemu, potrzebne jest czasem takie zahartowanie. Nawet jeśli starsi nie mają racji, a on ma, to często musi spuścić głowę i pokornie robić swoje. Nie zgodzę się jednak, z bezmyślnym tępieniem, bo ktoś jest zawistny o kogoś. Nie piszę, że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Wiem tylko z doświadczenia życiowego, że ludzie są zawistni i potrafią zniszczyć człowieka. A z tym wystawianiem w składzie to się nie zgodzę. W teorii trener powinien mieć najważniejsze zdanie, ale w praktyce, na decyzję trenera wpływa jeszcze wiele osób (działacze menedżerowie czy rodzice u dzieci, starsi zawodnicy)
Kiedyś jeden łysy facet bez powodu mnie zaatakował, Ondrasek też do niedawna był łysy, proponuje odsunąć go od składu bo moje doświadczenie życiowe mówi mi że łysi goście mogą komuś w.......ić bez powodu.
To prawda że Drzazga nie dostał u nas prawdziwej szansy jako napastnik ale doszukiwanie się tutaj jakiś spisków to absurd.

Cytat:
Prywatne ambicje i zawiść co poniektórych, powinno się wytępić dla dobra drużyny. Nie ma miejsca dla świętych krów w naszym klubie. Dobro Wisły najważniejsze.
Jak dla mnie to dość wyraźnie napisałeś że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Dopiero kiedy inni chcieli żebyś podał konkrety to zacząłeś mieszać że niby nie o to ci chodziło. Daruj sobie takie posty bo to że ktoś macha łapami na murawie nie oznacza że za plecami robi koło dupy kolegom. Widzisz ich przez 90 minut raz w tygodniu a to za mało żeby wiedzieć co sie dzieje w szatni.
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 04.04.2017 o godz. 21:51.

Odpowiedz cytując