Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2017, 23:07
heoij napisał(a):Wyświetl post
Jednak Nowocześni się obrazili. Widocznie nie znają się na żartach i nie mają dystansu do siebie.

Ale jak manipulują wyrwanymi z kontekstu wypowiedziami Kaczyńskiego i przeinaczają jego słowa to wtedy jest dobrze
Dystansu do siebie nie ma prowadzacy - gdyby miał przykład byłby o nim samym albo o Preziesie Kaczyńskim. Ale oczywiscie stracic pracy nie chciał wiec przykład był 'pałą na opozycję' - uniknął kompromitacji i zyskał kilka punktów. Bo w obozie PiS 'jazda' po opozycji/PO jest mile widziana.

P.S.
Z niecierpiwością czekam na dyskusje o przemocy wsród kobiet i małą prezentację na początku. Albo też temat o niesłusznie pobitych przez policję i kilka pał na początek dla publicznosci by zobaczyc o czym będzie dyskusja.

Taki mamy poziom dziennikarstwa że moze sie doczekam.

Edit:
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Kłamiesz kłamco. TVN kłamał w sprawie Smoleńska od początku (wiedząc od razu kto był w kokpicie, kto co mówił, kto ile wypił. W sprawie ekscesów Wiplera pod pewnym klubem też chyba jakiegoś lewego świadka podstawiali. W końcu TVN robi coś takiego:
Zle mnie zrozumiałeś - nie beda nie znaczy że nie puszczaja. Im więcej takich wałów tym wiekszy spadek przychodów. Tak jak prywaciarz 10x oglądnie monetę zanim ją wyda tak prywatna telewizja 10x sptawdzi czy wiadomosc jest opłacalna dla niej. W TVP tego bata nie ma - tam sie puszcza tylko to co władzy wygodne lub demonstruje jak kota ogonem można odwrócić.

I to co przytoczyłeś popiera mój przykład.
Kazdy taki 'wał' który opisujesz skutkuje spadkiem popularnosci a co za tym idzie spadkiem przychodzów z reklam. Czy to przypadek że Polsat odzyskał palmę pierwszeństwa jeśli chodzi o telewizje w Polsce? Na polsacie oprzyj swój wywódi powiedz że kłamie - przecież oni najwieksi w PL.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.01.2017 o godz. 23:27.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA