Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2017, 20:52
szczepans21 napisał(a):Wyświetl post
Trochę ciśnięcie po TS mnie wkurza.
Jeszcze pół roku temu prawie ogłaszaliśmy bankructwo. Mamy przecietne transfery ale SĄ.
Pamiętajac ze mamy do spłaty jeszcze w c&uj hajsu to nawet takie transfery cieszą.

Inna rzecz to fakt że taki Stilic przywaca nam wiarygodnść na Naszym podwórku. jeszcze jakiś czas temu nikt do nas nie chciał iść. Zrozumcie że potrzebujemy co najmniej roku spokoju abyśmy mogli wyjść na prostą.

Ale kto ogłaszał? No właśnie TS, żeby startować z dużo lepszej pozycji.

Klucz to szczegóły.

Jak Wisłą była przejmowana, Szymański mowil ze gdyby nie TS Wisły SA deifnitywnie juz by nie było.

Jednak z czasem co raz więcej ludzi glosniej zaczelo mowic jak faktycznie bylo tj daleko od upadku bylo.

"- Gdybyście pod koniec sierpnia nie wykupili klubu z rąk Jakuba Meresińskiego, to Wisła dziś jeszcze by istniała?
- Wszystkie podejrzenia wobec tej osoby najpierw pojawiły się w mediach. Nie poznałam tego pana, ale wiem że w klubie był zaledwie kilka razy, co też świadczy o jego sposobie zarządzania. Można więc założyć nawet najgorsze scenariusze." - część wywiadu z Super Expressu z Sarapata

Mozna wiec zalozyc nawet najgorsze scenariusze - dyplomatyczne powiedzenie ze wlasnie do tego bylo daleko.

Przyjście Stilica to jakiś sygnal? Goscia ktory od 9 mscy meczu nie zagral a od 4-5 byl bez klubu? to jedna wielka niewiadoma i duze ryzyko.

Póki co, to pierwsza rzecz za ktora faktycznie mocno bedzie mozna TS pochwalic, to Autokar i tyle
Odpowiedz cytując