Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2017, 17:45
nesta napisał(a):Wyświetl post
Proponuję się nie napalać na razie, bo po udanych mistrzostwach będzie się kręcić obok niego zaraz x agentów i obiecywać złote góry.

Nasza szansa leży w przekonaniu go, że pójście odrazu do klubu w silnej lidze to ogromny przeskok i ryzyko, że przepadnie jest po takim ruchu ogromne. w PL nauczy się europejskiej piłki, przygotuje taktycznie itp. Do tego fakt hiszpańskojęzycznego trenera i prezesa również moze pomóc w tym transferze.

Golym okiem widac jakie chlopak ma papiery na granie. Zarowno na YT jak i mowią to osoby na TT, oglądające mistrzostwa. Ja się nie nastawiam na transfer, bo po się rozczarować.
Tia,ogladaja mistrzostwa,jasne...
no i jeszcze ocena po filmikach z youtube )) rzeczywiscie,strach sie bac tego chlopaka
Daj spokoj,nie wymyslaj,bo ja po tych filmikach i jego golach to na razie moge powiedziec,ze chlopak ma wiecej szczescia niz umiejetnosci. Albo na pusta dobija trafiajac w slupek i dziek mega fartowi pilka trafia do bramki (Ekwador),albo bije wolnego a bramkarz Brazylii robi Fabiniaka... w ogole dostepne filmiki z tym chlopakiem szalu nie robia. Jasne,jest mlody i zakladam,ze przez kogos polecony,wiec szansa na rozwoj jest. Ale tez nie kazdy jest Blaszczykowskim,i nie zawsze mlody pilkarz odpali,wiecej jest raczej niewypalow,niz tych,ktorzy zobili kariere. Chlopak ledwo co przebija sie do skladu w Medellin i przed nim poczatek drogi w zawodowej pilce w ogole,a wy tu snicie o jakims mega kocie,ktorego udalo sie Wisle wyjac
Wiec skonczcie kitowac z jakimis wislackimi skautami incognito,co to sledza U-20 W Pld Am. i zajebisci z nich znawcy tematu. Od razu pojscie do silnego klubu grozi tak jemu,jak i mnie czy Tobie. Wiecej zimnej wody na glowe...
You'll never know...
Odpowiedz cytując