Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2017, 20:47
Nie chodzi o jakieś przełożenie 1 do 1 ale skoro tam się interesują Adolfem to też zainteresują się zrobieniem swojej III Rzeszy złożonej z Niemców a nie ciapatych. Poza tym tak jak Żydzi byli problemem dla Niemców i Europy tak teraz problemem są imigranci. Nie takim samym ale również problemem - zamachy, pobicia, socjal.
I nie napisałem też, że te 90 tys to młode Adolfy bo sam kiedyś czytałem Mein Kempf jak i zarówno Manifest Marksa i Engelsa Także czytać wszystko można ale wiadomo, że jest część osób, które się będą nad tym palowały a później z chęcią swojego idola będą naśladować.
Chociaż tu ich trzeba rozgrzeszyć bo nie oni zaczęli tę wojnę więc trochę przykro jak obcy rodaków zabijają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując