Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2017, 19:37
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
w Polsce jeszcze nie przywykliśmy (i większość ludzi nie zamierza) do pospolitych zapewne w krajach arabskich sprzedawców - nożowników, zabijających za drobne kradzieże.
No tak ale za to w zasadzie przywyklismy do czegos innego co nie sprzedaje sie już tak dobrze jak tragedia w Ełku i nie wpisuje sie w obecny nurt polityczny. Jelenia Góra, obcokrajowiec zabija dwie nastoletnie dziewczynki, ta sama noc sylwestrowa. Protestów nie ma, narodowców nie ma bo to Ukrainiec i wódka a nie Algierczyk i nóż, No ale gdzie Jelenia góra a gdzie Ełk

Dla mnie to nastepna tragedia rozgrywana politycznie polaryzująca społeczeństwo. Test na ile może sobie prawa strona pozwolić przy obecnej władzy rzucając kamieniami w bude z kebabem.

BBudowniczy napisał(a):
Nie chce mi się wierzyć , że zabity miał motywację typu "kradnę tylko u Arabów".
No to ten tego ...
http://www.se.pl/wiadomosci/polska/t...ie_931276.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując