Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2016, 21:54
nairda116 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego nie ma co podawać tutaj propozycji transferów i wchodzić w polemikę z takimi ''panami ekspertami'' - dla objaśnienia dwa lata temu podałem propozycję transferu do Wisły Vasijleva kiedy to były podawane informacje że ma trafić do Gliwic.

Jaka to przyjemność po dwóch latach powiedzieć sprawdzam i zobaczyć kto miał rację.
I co Panie Ogryzku gdzie dziś jest Vasilijev a gdzie...Buras ? No właśnie.
?

Czemu akurat do mnie piszesz? Ja nie byłem, nie jestem i nie będę nieomylny. Tym bardziej nie jestem jasnowidzem. Cechą ludzi inteligentnych jest to że pod wpływem argumentów/faktów zmieniają zdanie. I zasmucę się - jeszcze nie raz się pomylę. Gorzej z tego powodu się nie czuję a z przyznaniem się do błędów nie mam problemu

A jeśli sam masz się za nieomylnego to na tym forum masz niestety dużą konkurencję z "nad mózgiem" wolfym na czele. Od razu mu złóż hołd lenny bo ten człowiek nigdy się nie myli i zawsze ma rację w każdej sprawie. Z nim nie wygrasz, taki to "mózg".
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując