Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2016, 13:01
nesta napisał(a):Wyświetl post
PS donosi, że decyzja w sprawie przyszłości Sobola ma zapaść w najbliższych dniach.
Z "PS" to jest tak że oni mało wiedzą o Wiśle, więc patrzyłbym na ich informacje przez palce, zwłaszcza na te w stylu "Na świętego Hieronima jest śnieg albo go ni ma". Ostatnio Miga robił smród wokół klubu a potem tlumaczył, że "miał złe informacje" or something.
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Chodziło mi o to, że biorąc pod uwagę że Radek nie ma doświadczenia, a zarząd też do spokojnych nie należy to mogą zdecydować się na zatrudnienie trenera, którego koncepcja na grę jest najbardziej zbliżona do tego co Wisła chciałby grać. Osobiście uważam że Sobol powinien zostać, chociaż boję się trochę przygotowań ale tu bardziej chodziło o fakt że zwolnił się trener, którego ja bym ewentualnie rozważał gdybym szukał dla Wisły, ale który w tym momencie może jej zaszkodzić.
Po pierwsze to nie zarząd był niespokojny tylko Cupiał, po drugie nie ma on nic do powiedzenia odkąd opylił klub Meresińskiemu. Obecny zarząd przyjął na klatę serię siedmiu porażek z rzędu i nie zwolnił Wdowczyka, mimo że ten złożył dymisję i mógł to zrobić za darmo - trudno o większy spokój w tym biznesie.

Rozwalając mnie kandydatury typu Rumak czy Ojrzyński których jedynymi atutami jest to że jeszcze Wisły nie trenowali. Ważna jest zmiana, a jak to już szczegóły...

Rozumiem, gdyby klub miał ściągnąć jakiegoś dobrego trenera od którego mógłby się Sobol uczyć jako asystent (takich aktualnie na rynku krajowym brak), ale Rumak, Ojrzyński? A może Bartoszek albo Pawłowski?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.12.2016 o godz. 13:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując