Wyświetl pojedynczy post
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2016, 16:02
Gdyby ktoś kazał mi wskazać kogoś z Legii, a kto jest w porządku, to bez wachania wskazałbym Wukowicza.

Boguś w którymś wywiadzie mówił, że sam siebie widzi jako trener młodzieży więc nie martwcie się za niego, tym bardziej że to rozsądny i inteligentny człowiek. Należy doceniać to, że ktoś poważnie myśli o życiu.

Kurs B+A kończą w grudniu. Sobol już pracuje jako asystent z warunkową licencją A.
PZPN ma furtkę i może uznaniowo dać warunkową licencję PZPN PRO i myślę, że Radek jako były reprezentant kraju który rozegrał wiele sezonów w e-klasie również jako kapitan powinien bez problemu ją dostać. Opinia Pasieki czy Majewskiego, osób odpowiedzialnych za szkołę trenerów, powinna też być pozytywna. Będzie mógł wtedy na wiosnę samodzielnie pracować jako I-trener.
Przepracowanie jednej rundy jako I-trener osoby wcześniej będącej w tej drużynie asystentem umożliwia zapisanie się na kurs PRO.

wolfu napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie Boguś jeszcze nawet mutacji nie przeszedł, dla mnie to też żaden materiał na trenera. Niech gra i ładuje hat tricki!
Nagraj próbkę swojego głosu to na forum ocenimy do czego się nadajesz.
Odpowiedz cytując