Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2016, 15:51
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Nie wyglupiajcie sie z ta "polowa skladu" czy z "Wisla B".
Zagralismy najsilniejszym srodkiem pola, a z przodu brakowalo tylko Maleckiego. Do tego oczywiste braki czyli Jovic i Sadlok.
Ja wiem ze duzo lepiej to brzmi: "Wisla 2 przegrala wysoko w Szczecinie", ale prawda jest taka, ze przejebalismy ten mecz nie przez brak 3 pilkarzy (w koncu Uryga za Guzmicsa juz gral, i to gral przyzwoicie) ale przez katastrofalne bledy w ustawieniu pilkarzy.
I generalnie dzien konia Szczecinian bo wchodzilo im wszystko.

Duet Kmiecik + Sobol to zblizajaca sie wielkimi krokami katastrofa sportowa. I to w przededniu decydujacych meczow w tym roku; derby i rewanz z Lechem.
Nowy trener potrzebny na wczoraj.

A Kmiecika jak najszybciej na emeryture. Bo skoro Sobolewski ma byc trenerem na przyszlosc to go trzeba jak najszybciej od Kmiecika odseparowac.

Mojta rok temu tez szostke przyjal, tyle ze wtedy to Wisla jemu ladowala.
Ale bredzisz.

Zabrakło nie tylko całego bloku obrony z ostatnich meczy, ale też rezerwowych (Pietrzak i podobno Cywka ma kontuzję).
Podobnie z atakiem: odpadli Ondrasek i Zachara, a z pomocy nasz najlepszy zawodnik - Małecki.

To jest sześciu piłkarzy plus trzech rezerwowych. 6/10 piłkarzy z pola. Wysypała nam się cała obrona, lewe skrzydło (czyli de facto jedyne działające) i 50% ataku plus rezerwowi. Tak bardzo naginasz fakty jakbyś nie zauważał na ile ostatnio wchodzili Drzazga czy Mójta.

Po drugie od Kmiecika się odwal, on jest tylko dlatego, bo ma UEFA Pro. Radek w przyszłym roku będzie już mógł ją dostać warunkowo.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując