Wyświetl pojedynczy post
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2016, 20:05
tomek4489 napisał(a):Wyświetl post
azkaz, ale te 70% drużyn nie miało właściciela Cupiała, który narobił długów i jeszcze sprzedał Wisłę pajacowi.
A nie było powiedziane, że TF zostawiła cwelowi klub bez dlugu wewnętrznego (który wnosił grube miliony wg tego co sie "mówiło")? Co do dariooka to nie bede sie wdawal z nim w dyskusje, chociaz wydawalo mi sie ze sprzedawczyk to bylo w strone wdowczyka a nie moja (bo niby czemu). Zastanawiam sie tylko jak to jest ze mamy jedna z lepszych frekwencji, czolowa marke klubowa w polsce, podobno brak gwiazdorskich kontraktow, wszedzie oszczednosci a jest ciagle problem z kasą, martwi mnie to ale nie czuje sie lepszy dlatego ze zostawiam 60zl w kasie (bo na X jestem juz jednak troche za stary, niech sie malolaty szkolą) przed meczem. Co do wdowczyka to uwazam to samo co uzytkowniczka Prezydentowa, nie chodzi o nazwisko bo nie jest to zadna legenda ani zasluzony dzialacz Wisły tylko o okoliczności i to to ze to kolejna dziwna sytuacja u nas i szkoda bo my na tym tracimy w szatni, wizerunkowo, medialnie
Odpowiedz cytując