ABGwislakABG napisał(a):

Hmm, hipokryta?
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=31907
Przeczytalem raport odnośnie CETA. I to jest rzetelne źródło informacji panie Hans, a nie Interia będąca pod skrzydłami deutsche Axel Sprintera.
Przeczytaj raport jak ja, pogadamy. Bo odnośnie 3 klikow sam zrobiłeś z siebie posmiewisko wklejajac interie.
Stanowisko wyrabiasz sobie na debatach urządzonych przez lewackie uczelnie, które piora mózgi młodym odnośnie ideologii? A piora, by nie zniszczyli układu postmagdalenkowego.
Wybierz się gubernatorze. Przemówienia nie będą tak płonne i ekspresyjne jak Fuhrera, ale merytorycznie bardzo zbliżone.
Deutschland Deutschland uber alles!
|
No to właśnie po to zapytałem na forum o źródła, żeby coś się o tym dowiedzieć (i uniknąć przekopywania się przez strony nic nie wartych informacji). Link wrzuciłem jako ciekawostkę, gdyby kogoś interesowało, że UJ organizuje debatę, ale Ty musiałeś się przy.......ić o Interie. Mój błąd, mogłem znaleźć inną stronę z tą informacją, wtedy sama informacja byłaby bardziej anty-magdalenkowa
Skąd niby wniosek, że o CETA dowiaduje się z Interii? Przecież nawet słowa na temat treści tej umowy nie napisałem. Albo, że wspomniana ewentualna debata byłaby jedynym źródłem? Znów ignorancja.
O samej debacie możemy podyskutować po fakcie. Chociaż nie wiem czy to będzie miało sens, bo i tak już wiesz o niej wszystko. Pieprzysz jakieś smuty o przemówieniach chociaż nawet nie wiadomo jeszcze kto tam będzie. A sorry, faktycznie, lewacka uczelnia. Prawacka zrobiłaby to lepiej.
Swoją drogę naprawdę powinieneś tam iść. Na pewno publiczność będzie brała udział w dyskusji. A skoro jesteś już takim specem w temacie, że nie musisz weryfikować swojej wiedzy, to napewno łatwo obalisz propagandę argumentami. Z pożytkiem dla wszystkich, więc możesz się wykazać postawą obywatelską.