Michal1910 napisał(a):

Nie jestem kibicem Wisły, ale jestem zdumiony tymi wpisami więc nie sposób nie odpowiedzieć.
Zawsze myślałem, że liczy się to ile oddajesz serca dla klubu a nie pieniędzy..
Każdy powinien sobie odpowiedzieć na pytanie jakiemu klubowi kibicuje, Wiśle czy Śląskowi, Lechii a może jeszcze komuś innemu. Nikt wam nie będzie kazał kogoś kochać czy nienawidzić tylko zdajcie sobie sprawę z tego, że to nie wy ustanawialiście zgody z Lechią czy Śląskiem tylko przychodząc na stadion dowiedzieliście się, że takie zgody są, a kto jest waszym wrogiem. Wiadomo sami potem decydujecie kogo darzycie sympatią i nikt was do niczego nie będzie zmuszał, możecie sobie kochać nawet Legie tylko nie każdemu się to może spodobać.
A klaskanie z kimś kto śpiewa o waszych kolegach z trybun, waszej ekipie, że "je*ać" ją itd. i nie traktowanie tego jako atak na Wisłę jest zdumiewająca. Jak ktoś przyjedzie i krzyknie "je*ać" cały sektor Y a wy będziecie siedzieć na sektorze X to nie o was, więc nie ma problemu? .
Bądźcie wierni swojemu klubowi a będzie dobrze. A ustalanie zgód i kos zostawcie tym co chcą się w to bawić i są "batmanami na mieście". Śmieszy was bicie się na barwy to po co wam kosy skoro i tak nic przeciwko nim nie zrobicie.
Ave Widzew. Pozdro Wisła.
|
Wypierdalaj tam gdzie teoje zajebane miejsce na żYDZEW! Ze swoimi śmierdzacymi volksdeutchami z Chorzowa!