Wojtas napisał(a):

|
Tez mam takie wrazenie.Teraz jest Kulminacja tego całego smrodu jaki juz zaczynał sie robic jak Cupial powoli zaczał Wisłe odkladac w kąt.
|
Moim zdaniem jesteś dużym optymistą. Nie ma żadnych symptomów czy objawów poprawy. Mnie się wydaje że kulminacja dopiero przed nami i trzeba sie na nia jakos psychicznie nastawić.
Gwiaździsty napisał(a):

|
Śląsk inteligentnie grał na podział wśród kibiców Wisły a dali się wciągnąć w tą ich gierkę ci najmniej uświadomieni.
|
Masz jakies dziwne podejscie do podziałów i gry 'na podział'. Tak bez napinki - większość z nich ( jak nie wszystkie) pochodzi przecież z C. Pikników każdy podział irytuje, a C podziałami żyje. To panowie z 'C' mówią z kim jest zgoda to oni mówią o sobie 'Wisła to My'. To oni przemalowali się na czarno by się od innych oddzielić. Uświadomienie owoców ich decyznji wśród pozostałych kibiców, pokazanie ich palcem nie jest dzieleniem - podziały nakreślił już ktoś wcześniej.
Chodzi Ci o podział wsród C?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA