Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2016, 11:25
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Ludzie czy Wy nie widzicie, że to było prawdopodobnie wszystko zaplanowane z tym przejęciem Wisły przez JM, narobienie smrodu wobec własnej osoby i "rzekoma próba" ratowania sytuacji przez SKWK odkupując akcje?
Sądzę, że taki był plan od początku by klub trafił w ręce Miśka i kompanów.
Nie chcę być złym prorokiem ale wiadomo na co może być narażony i przykrywką jakiś interesów może się stać Wisła?
Sam gdzieś kilka dni temu napisałem, kiedy licytowaliśmy, czyim słupem jest JM, że za chwilę okaże się, iż za JM stoją miśki. Ale to była ironia. Ja rozumiem, że kreatywność miśków ewoluowała od momentu wnoszenia noży na trybuny i rzucaniem nimi do celu, ale nie na tyle ewoluowała, żeby uknuć tak idealny i szczegółowy plan. To Michał Knura rozwiązał ten worek z patologią JM i później już poszło lawinowo. Nikt nie rozpisał taktyki: dziennikarze zaczynają grzebać, my wydajemy debilne oświadczenia, później odkrywamy ziomka z pumą na smyczy, vaty, matury, gimnazja, nieruchomości, a wszystko przegryzamy capriciosą na cienkim cieście. Gdyby mieli taki plan, to po pierwszym wyciągniętym brudzie JM sprzedałby akcje miśkom i nie byłoby tego całego cyrku, bo przeciąganie tej patologii nie miałoby dla nich żadnego sensu. Załatwiliby sprawę o wiele szybciej.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie