Wyświetl pojedynczy post
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 16:17
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Nawet konferencji jeszcze nie było, moze bys tak poczekał a potem zaczał narzekac? a nie słuchasz to co sobie Knur i inni wymyslaja. I niby gdzie ja napisałem, ze to jest warszawski spisek? napisałem tylko, ze Stanowski szukał sensacji a teraz jak sie okazało, ze sensacji nie ma to go "szlag trafi". Odebrałes to po swojemu to ja nic ci na to nie poradze.
A to masz jakieś info, że meresiński na konferencji pokaże, że jednak ma maturę, udowodni, że wszystkie zarzuty wobec niego to fikcja i że jego kumpel espedito, to jednak jest świetnym specjalistą i chciało go też do zarządu Napoli, ale ten wolał swojego funfla?

Można tak wymieniać bez końca. Serio ktoś czeka na ten stek kłamstw? Powtórzy pewnie wszystko to, co w tym ustawionym wywiadzie. Lubisz jak ktoś pluje Ci na twarz?

armani199 napisał(a):Wyświetl post
O Sebastianie Myśliwcu ( czyli szefie grupy przestepczej do której należy nasz nowy właściciel) i jego lali ciąg dalszy :
http://www.anglia.today/biezace-wyda...-lewych-faktur
Ja .......e jaki wstyd :/ Meresiński pewnie znowu będzie musiał przełożyć konferencję o parę tygodni, bo musi teraz wymyślić jak się wyłgać ze znajomości z tym ananasem.
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 16:20.