Wyświetl pojedynczy post
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2016, 11:39
suikoden napisał(a):Wyświetl post
A co on złego zrobił poza smrodem który się ciągnie za nim narazie nie zrobił nic dobrego ale tez nic złego
Skoro nie ma tu modów, to może zastosujesz się do prośby nie tylko mojej, ale z tego, co widzę, też innych użytkowników i przestaniesz już tu pisać dopóki nie skończysz szkoły? A jeśli na szkołę już jesteś za stary, to weź ze sobą tego, któremu dajesz tak wielki kredyt zaufania i pójdziecie razem do jakiegoś liceum wieczorowego, czy coś.

momo napisał(a):Wyświetl post
@suikoden, @Wiślak88 itp.
chciałbym Wam i innym przypomnieć temat "ratunek dla Wisełki", macie coś konkretnego do przekazania piszcie, w przeciwnym wypadku użyjcie magicznego przycisku "p.w." lub skorzystajcie z świeżego powietrza.

Serio ? 5 stron z czego 4 wzajemnego obrzucania się błotem. Prawie żadnych pomysłów, żadnego konkretu. Za to 105 stron gównoburzy w temacie JM. Najaktywniejsze forum kibiców służy do obrzucania się g... Wstyd. Jak to świadczy o Wiśle? Po co sponsor wejdzie do klubu jak zaraz przeczyta wiązankę że jest .../.../... bo dał 2 nie 22mln. Nie tylko właściciel i piłkarze są wizytówką klubu. Miejsca takie jak to również.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale właśnie w tych postach chcę tego porządku w temacie. Oczywiście są one do usunięcia, ale może któryś z nich dotrze do typa, który swoimi bzdurnymi właśnie ten temat zaśmieca.
Ostatnio edytowane przez Wiślak88 : 18.08.2016 o godz. 11:44.