Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2016, 18:18
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Żenada to jesteście wy, kupując godzinę przed meczem
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak ktos mieszka daleko od Krakowa to nie rozumiem jak mozna nie miec KK z mozliwoscia kupowania przez neta. Jak ktos jest z Krakowa to nie rozumiem jak mozna isc dopiero na godzine przed meczem zeby bilet kupic. W kasach to kolejek w ogole nie powinno byc, rozumiem tych co przyjechali z Chorzowa bo tacy tez podobno stali, reszta niech cierpi bo sama jest sobie winna
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy po prostu nie mogą przełknąć, że również i oni zostali przesiani jako imbecyle przez sito selekcji naturalnej debili.

Albo sado-masochiści czy tam ci, którzy uważają, że za komuny było lepiej i wracają do czasów własnej prosperity komitetem kolejkowym.
Panowie, wyobraźcie sobie że nie miałem wcześniej czasu na wymianę. Dodatkowo nie można zrobić tego przez internet, niestety. Fajnie że macie dużo wolnego czasu, mało obowiązków żeby wyskoczyć kiedykolwiek tylko w celu zakupu biletu/podobne. Zazdroszczę.

Ja nie narzekam, znam realia. Bardziej chodzi o rozwiązania organizacyjne typu jedno stanowisko tylko do wymiany voucherów. Brak tego i brak możliwości wymiany vouchera przez internet- to jest żenada. Nie wspomnę już o nagłej inwazji 2000 dodatkowych kibiców, kupujących bilety na dowód- jak gdyby nie można było tego dogadać u nich, na miejscu.

Kto sobie poradzi ten sobie poradzi. Mi się udało, innym nie. Ich pech.
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 15.08.2016 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując