ArturBarlinek napisał(a):

|
Żenada to jesteście wy, kupując godzinę przed meczem
|
mitmichael napisał(a):

|
Jak ktos mieszka daleko od Krakowa to nie rozumiem jak mozna nie miec KK z mozliwoscia kupowania przez neta. Jak ktos jest z Krakowa to nie rozumiem jak mozna isc dopiero na godzine przed meczem zeby bilet kupic. W kasach to kolejek w ogole nie powinno byc, rozumiem tych co przyjechali z Chorzowa bo tacy tez podobno stali, reszta niech cierpi bo sama jest sobie winna
|
ABGwislakABG napisał(a):

Niektórzy po prostu nie mogą przełknąć, że również i oni zostali przesiani jako imbecyle przez sito selekcji naturalnej debili.
Albo sado-masochiści czy tam ci, którzy uważają, że za komuny było lepiej i wracają do czasów własnej prosperity komitetem kolejkowym.
|
Panowie, wyobraźcie sobie że nie miałem wcześniej czasu na wymianę. Dodatkowo nie można zrobić tego przez internet, niestety. Fajnie że macie dużo wolnego czasu, mało obowiązków żeby wyskoczyć kiedykolwiek tylko w celu zakupu biletu/podobne. Zazdroszczę.
Ja nie narzekam, znam realia. Bardziej chodzi o rozwiązania organizacyjne typu jedno stanowisko tylko do wymiany voucherów. Brak tego i brak możliwości wymiany vouchera przez internet- to jest żenada. Nie wspomnę już o nagłej inwazji 2000 dodatkowych kibiców, kupujących bilety na dowód- jak gdyby nie można było tego dogadać u nich, na miejscu.
Kto sobie poradzi ten sobie poradzi. Mi się udało, innym nie. Ich pech.