FraMat napisał(a):

Masz coś dom powiedzenia? Powiedz? Dlaczego mam szukać tekst, który rzekomo znalazłeś?
Kolejny mitoman?
To twoja taktyka?
Rzucić jakimś z d.. wziętym oskarżeniem i uchodzić za fachowca od wszystkiego?
Skoro dobrze się z tym czujesz, to twoja sprawa.
Tylko po co zaśmiecasz temat o JM swoimi kompleksami wobec @Markusa czy@ kota, którym do jaj nie dorastasz?
|
Chyba zwariowałeś, jak myślisz, że będę szperał w temacie w poszukiwania twych partackich teorii... Zadaj sobie trochę trudu leniu, masz tutaj na zachęte::
https://www.youtube.com/watch?v=a-CwwPXQl7Q
Markus napisał(a):

Niestety, JM to najwyraźniej taki forumowy LucjuszWielki w wersji "biznesowej" - totalnie "odrealniony", narcystyczny, arogancki pozorant - walczący z własnym cieniem krętacz i fałszerz rzeczywistości przekonany o nietykalności. Myśli, że może podporządkować sobie świat i narzucić innym narrację, wierząc, że wszystko mu wolno, a życie nie wystawia rachunków.
Do czasu.
|
haha przyganiał kocioł.. Markus przecież już wypowiedziałeś się w temacie i zostałeś wyśmiany nawet nie z mojej ręki... Przez lata tłumaczyłem Ci, że nie wiesz jak to jest prowadzić biznes, jedynie potrafiłeś gospodarować cudzymi pieniędzmi na forum... To nie tak działa, oj nie tak
Martinus napisał(a):

Lucjusz:
Za kogo? 
Moim zdaniem i tak już będzie uważany za poważnego partnera biznesowego, niezależnie od tego co zrobi. Koledzy z Wronek czy innej Białołęki na pewno docenią jego obrotność.
|
Tak użytkownik Markus stwierdził, ja wypunktowałem rzeczy z których szydzę.
Nie jestem żadnym obrońcą Miśka, znów nadinterpretujesz, jedynie stwierdzam prosty fakt.Nie słyszałęm nic o żadnym remoncie, ani też nie zauważyłem go, wielu ludzi tam bywa i trenuje, nawet goście 60+
Wydaje mi się, że Cupiał stracił serce do piłki nie przez Miśków, a przez takie akcje jak z Cierzniakiem, Mandziarą, Genkovem, Joviciem i wiele wiele innych...