Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2016, 10:37
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
kolejna merytoryczna odpowiedź na temat. jebcie sobie po Wiśle i po mnie, bo mnie zdanie takich jak wy na mój temat mało obchodzi. to jest żenada co wy tu odpierdalacie. co wiesz o Meresińskim? to co przeczytałeś, pewnie nic więcej także gratuluję. poczytaj jeszcze gw, oglądnij tvn i posłuchaj tok fm, twoja wiedza na pewno będzie jeszcze bardziej kompletna. głupszym się ustępuję więc już więcej w polemikę nie wchodzę, bawcie się dobrze i liżcie się po fiutach, bo jest to dla mnie frajerskie co tutaj robicie. możecie jeszcze stanowskiemu zrobić lachę, bo to was chyba rajcuje. pozdrawiam i już więcej się tutaj nie udzielam.
Kolego merytoryka tego postu w szczególności dotycząca lizania się po fiutach oraz robienia laski Stanowskiemu jest porażająca. Podobnie porażające są zasady interpunkcji w Twoich postach.

Chylę czoła i mimo wszystko odnosząc się do JM - komentując rewelacje dotyczące jego nikt z kibiców Wisły nie pluje na klub. Nadto JM nie zaprzeczył ani info o toczącej się sprawie karnej ani info o orzeczeniu za sfałszowanie świadectwa, więc raczej nie przysporzył sobie chwały u części kibiców Wisły.....

Biorąc pod uwagę Twoje podejście do tematu to radiooperator na tonącym statku wysyłający sygnał SOS też napieprza na swój statek......
Pozdrawiam

nesta napisał(a):Wyświetl post
Tak. Ale mój kodeks etyczny jesli chodzi o przestępstwa gospodarcze jest zupełnie rozbieżny z prawem
Rozumiem, że w Twoim kodeksie etycznym nie ma problemu z klientem, który wyrucha CIę na kilkadziesiąt tysięcy złotych ?

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 10.08.2016 o godz. 10:44.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!