Wyświetl pojedynczy post
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2016, 09:34
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Na szkodę Wisły? Wytłumaczysz w jaki sposób internetowe wpisy pełne ironii i szydery mogą niekorzystnie wpływać na klub? I jak wpisy na forum mogą mieć większą siłę przebicia niż jakikolwiek portal piłkarski/informacyjny (wp, interia, onet itd.)?

Zbychu chce kupić karnet na sezon na E, Janusz na VIPka, mają zamiar kupić obydwie meczówki w swoich rozmiarach, na stadionie się zjawią i będą zaciekle dopingować, kupować stadionowe 3,5% szczyny i zażerać letnią kiełbę.

Ale chvj, przeczytają wpis daki.kodaki, bódynia, brylanta17, krzaq12 czy chvj wie kogo z tego forum i uznają "Nie, pierrdolę. XYZ na forum TWSD napisał, że Meresiński jest chvjowy czy jego kolega informator od strony ciotecznego kuzyna od strony babki, który miał kolegę, którego kolega pracował u Meresińskiego i ten mu na dzień dobry nie odpowiedział!"

Chvj, nie idę na mecz"
.

Idźmy dalej. Kapka jest chvjowy i czytając o sobie na forum również uznał, że jest chvjowy i nadal ogląda kasety VHS murzynów, którzy na własnym terenie dali złapać się w siatkę.

Kolejno marketing, itd. itd.

Psychol - już wiem skąd. Czyżby zainteresowanie kryminalistyką? Stygmatyzacja sprawcy przez otoczenie? Im bardziej uważacie, że jestem chvjowy, tym bardziej spełnię wasze oczekiwania?

Tylko wiesz, w klasyfikacji sprawców obok psychola przypisujesz sobie dodatkowo cechy niedorozwinięcia umysłowego.

A propo pokemonów - chyba złapałem jednego:

PSYCHOLTSW used BEŁKOT.

It's not very effective...
kolejna merytoryczna odpowiedź na temat. jebcie sobie po Wiśle i po mnie, bo mnie zdanie takich jak wy na mój temat mało obchodzi. to jest żenada co wy tu odpierdalacie. co wiesz o Meresińskim? to co przeczytałeś, pewnie nic więcej także gratuluję. poczytaj jeszcze gw, oglądnij tvn i posłuchaj tok fm, twoja wiedza na pewno będzie jeszcze bardziej kompletna. głupszym się ustępuję więc już więcej w polemikę nie wchodzę, bawcie się dobrze i liżcie się po fiutach, bo jest to dla mnie frajerskie co tutaj robicie. możecie jeszcze stanowskiemu zrobić lachę, bo to was chyba rajcuje. pozdrawiam i już więcej się tutaj nie udzielam.