Wyświetl pojedynczy post
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2016, 09:37
Gin napisał(a):Wyświetl post
Koledzy tak czytam i czytam ten wątęk , niedawno wróciłem z urlopu , jako jeden z pierwszych podałem informację o Citce , więc troszeczkę znam szczegółow na temat sprzedaży Wisły .
Romowy z panem Citką i Meresinskim były prowadzone od początku lipca , prowadziła je córka pana Cupiała co dobrze nam raczej nie wróży gdyz ma ona bardzo słaba opinię wsród pracowników , pare lat temu ojciec powierzył jej RESTRUKTURYZACJe TF , niestety wydano grube miliony na firmę doradczą Alvarez z Londynu ( mówi się o 200 ml zł ) i w zasadzie skończyło się tak że Cupił musiał wkroczyć do akcji bo firma zaczęła tracić płynność finansową , Pani Monika po rozmowach była Panem Meresińskim wrecz zauroczona , i bez wachania sprzedała mu Wisłę , nie od dziś wiadomo ze Boguś ma dużą słabość do córki ale niestety dla nas słabo sobie radzi w biznesie .
Pozostaje na liczyć nam to że spadniemy na cztery łapy .

PS po ostatnich informacjach o Meresińskim w mediach , Cupiał odczuwa niepokój i widać że jest zniesmaczony nowym włąścicielem
Ja nie jestem w stanie uwierzyć w to, że Cupiał mógłby lekką ręką machnąć na los Wisły i pozwolić decydować o nim swojej córce. Niezależnie jakkolwiek by jej ufał. Jednocześnie zaznaczam- nie kwestionuję Twojej wiedzy o "szczegółach".