nesta napisał(a):

|
Spaślak dostał jakiś cynk, ze sprawa jest albo nawet nic nie dostał tylko wysłał zapytanie/zadzwonił do rzecznika czy coś toczy sie w sprawie JM. Gdzie zadzwonić nie było trudne skoro Meresinski prowadził biznesy pod Czestochowa. Najprawdopodobniej każdy z nas dostałby taka sama wypowiedz pod nazwiskiem.
|
Po to kupuje się klub piłkarski żeby stać się celebrytą i zyskać na medialności. Nasz celebryta znany jest z chodzenia po palmach, kupnie Wisły Kraków i domniemanym udziale w wyłudzeniu podatku Vat - wszystko tylko i wyłącznie na własne życzenie. Mógł zorganizować konferencje, przedstawić się i rozpocząć dyskusję na temat wygodny dla siebie a nie zostawiać go do wyboru i wykopania pismakom.
Ergo: winny całej otoczce PR wokół siebie jest sam Meresińki. Tylko on, nikt inny.
silver03 napisał(a):

|
Teraz to robi mi się autentycznie wstyd.
|
Meresiński się nie wstydzi Ty za niego też nie powinieneś. Bajka o 'nogach na stole' w Kielcach w świetle postów na tweeterze też wydaje się być prawdopodobna - też mamy się za to wstydzić?
pomeran napisał(a):

Jaki ten właściciel Wisły jest taki jest ale to ze niektórzy tu obstają za bonkiem jest wprost komiczne.
Poki co Meresinski jeszcze nic nie zepsuł. Jak zacznie, mozna wylewać wiadro pomyj, jednak do tego czasu powinnismy przynajmniej nie powielać oskarżeń.
|
Pomijając że Meresiński PR'owo Bońkowi nie dorasta do pięt, to wizerunkowo zepsuł wszystko co mógł do tej pory zepsuć. Co się musi jeszze stać by dojść do wniosku że nowy właściciel ma gdzieś wizerunek i dobre imie klubu?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA