Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2016, 12:19
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
Zrozum Ty jak i wiele innych osób, że Wisła od 2-3 lat jest na skraju bankructwa - długo nie mogła kasy od TF dostawać, bo banki nie pozwalały.
Bardzo bym prosił abyś wytłumaczył dlaczego uważasz, że lepiej zostać bankrutem niż być na skraju bankructwa?
Cytat:
W tym momencie w klubie jest 5 osób - przed sezonem o karnetach 2 słowa wspomnieili i nawet nie bylo ludzi i kasy aby zrobić fajny film o koszulkach nowych,a zpoenij promować mocno.
Czyli uważasz, że Widzew/ŁKS są w lepszej pozycji bo o cenach karnetów wiedzą od dawna, koszulkach to samo.

Wytłumacz mi, dlaczego uważasz, że lepiej grać 5 sezonów w czwartej lidze, niż 5 sezonów czołówce ekstraklasy? Dlaczego?

Znajdź mi jednego kibica Polonii/Widzewa/ŁKSu który by się nie chciał z nami zamienić sytuacja. Jednego.

Wisła przy tych klubach wygląda jak milioner który ma kryzys finansowy i nie jest w stanie serwisować swojego mercedesa na czas. Polonia/ŁKS to jak biedaki które kupiły malucha na raty, ale zmieniają olej na czas....

Cytat:
Gorzej byc nie moze, JW napewno w jakis sposob tam to ogarnie..
Nie może być gorzej niż 9 miejsce w lidze? Uważasz 1 ligę za lepszą? 2 ligę? 3 ligę? 4 ligę?

Jest zupełnie odwrotnie niż to przedstawiacie - w Polsce mamy kilkaset klubów. Tylko 8-10 z nich jest w lepszej sytuacji niż my. Cała reszta ma dużo gorzej.

Idź powiedz kibicowi Motoru Lublin, że chcesz się z nim zamienić, bo już gorzej być nie może... Będziesz organizował zrzutkę na koszenie trawy, to zapłaczesz za Cupiałem...

----

Oczywiście mam nadzieję, że przyjdzie ktoś normalny, nie Wojciechowski.

W ogóle to paradoks i debilizm, że ktokolwiek gościa takiego jak JW uważa za lepszego właściciela niż Cupiał. Gości który utopił miliony, a nawet w wynikach nie zbliżył sie do Cupiała. Na dodatek prywatnie jest typowym nowobogackim idiotom...

To tak jakby ktoś zaproponował wymianę Brożka za Grzegorza Kmiecika. Bo już najlepsze lata Paweł ma za sobą, Kmiecik gorszy być nie może...

Otóż ....a może!
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 19.07.2016 o godz. 12:26.
Ddf
Odpowiedz cytując