WISŁAZWE napisał(a):

Wisła Kraków ma już swój herb. Nic nie będzie zmieniane.
Aktualnie używane przez Wisła Kraków SA - jest logo.
Sklepik klubowy to skandal, nawet jak mają w nim wisieć dwa rodzaje koszulek i kilka pasków do spodni to ten barak przed sektorem C to czysty absurd.
Nie przystoi to takiemu klubowi jak Wisła, szkoda, że nie można tego sklepiku ulokować gdzieś koło Strefy Kibica czy gdziekolwiek w trybunie. Zupełnie inaczej by to wyglądało.
|
A według mnie można zrobić, coś w rodzaju sklepiku na trybunach. Wystarczy mieć jedno stoisko na każdym sektorze i sprzedawać, swoje produkty. Oczywiście najpierw trzeba taki sklepik/stoisko wyposażyć w coś fajnego i w rozsądnej cenie. Nie ukrywajmy, jak pójdziemy do sklepu SKWK, to znajdziemy tam masę fajniejszych ubrań/gadżetów. Dla mnie, to jest dramat, że nikt nie umie ogarnąć tego tematu. Oczywiście mówię o osobach, które pracują w Wiśle. Swoją drogą zastanawia mnie, czemu tam pracuje, aż tyle osób. Kiedyś, jak byłem kupić sobie kapelusz "Wierność", to w sklepie było, aż 6 osób. Zaznaczam, że to był wtorek. Nie wiem, jakie te osoby mają umowy, ale chyba dwie osoby w dni, które nie ma meczów Wisły na pewno by wystarczyły