Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2016, 11:03
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że młody Stuhr w swej głupocie i żenującym "dowcipie" nie jest odosobniony.
Do tego właśnie doprowadziliście, że 1/3 społeczeństwa idzie jak owieczki na rzeź zgodnie z linią partii za hersztem Kaczyńskim i pomniejszymi hersztami tj. z grupy limanowskiej.

Pozostałym pozostaje śmiać się, płakać, albo oszukiwać siebie, że nic się w Polsce nie dzieje. Nie ukrywam, że ten żart Stuhra to czasem igraszki przy tym jakie żarty latają na mieście, często z ust dyrektorów konkretnych firm.

Podziały posmoleńskie, o których pisałem w 2010 roku to pikuś przy tym co się dzieje obecnie, gdzie ostracyzm w miejscach pracy jest stosowany od sprzątaczek po dyrektorów, znam zakłady pracy gdzie wprowadzono obowiązek wieszania kalendarzy trójdzielnych z Jarosławem Kaczyńskim (mam gdzieś fotkę na mailu), a także słyszałem o przypadkach w ARMiR, gdzie członek jednej rodziny zwalnia swojego pobratyńca, dlatego, że jest z wrogiego im obozu politycznego.

Podziały te będzie ciężko zakopać, ponieważ nie dotyczą one już jedynie kwestii politycznych i światopoglądowych, ale teraz także spraw materialnych i wykluczenia w łamach jednej rodziny.