Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2016, 19:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po skandalicznym wyroku w sprawie Cierzniaka niewiele rzeczy w PZPN czy Ekstraklasie jest w stanie mnie zdziwić. Ale histeryczna reakcja na oświadczenie Wisły jeszcze przed tym, jak Cierzniak się niechcący wysypał dała mi do myślenia. Sprawa nie jest chyba jednak taka oczywista, zwłaszcza jeżeli weźmiemy pod uwagę dotychczasową wykładnię. Coś czuję, że przed normalnym sądem może być ciekawie.

Ty zaś, drogi przyjacielu Cierzniaka i Pawłowskiego zacznij się może udzielać gdzieś, gdzie docenią Twoje wypociny. Sugeruję "Weszło!". Tam takich jak Ty pełno.
Skandalicznym? Weź przeczytaj przepisy, bo robisz z siebie głupka. Zostały one zmienione w zeszłym roku(i bardzo dobrze), żeby chronić piłkarzy i to na klubie spoczywa odpowiedzialność udowodnienia pewnych rzeczy(wcześniej było odwrotnie). Zaraz Modelski w ten sposób się wyrwie z klubu, bo jakieś pojeby ciągają po rezerwach nie wiadomo dlaczego. W normalnych klubach to ważny zawodnik, który podpisał kontrakt z nowym klubem, to gra wszystko od deski do deski. W przypadku Lewandowskiego, to była nawet podwyżka, mimo że przechodził do arcyrywala, z którym się dogadał 1.5 roku przed wygaśnięciem kontraktu z BVB.

Cierzniaka to mam w 4 literach i nie dlatego, że podpisał z L, czy coś w tym stylu. Po prostu do piłkarzy się nie przywiązuje. Co innego doceniać ich klasę. A co do Pawłowskiego, to ukłony, że jest prawy i mówił prawdę. Tak się poznaje honorowych ludzi, mimo że trenerem jest fatalnym.
Odpowiedz cytując