Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2016, 16:37
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Przyjeżdża do nas przedostatnia drużyna Ekstraklasy, do tego zowiąca się Podbeskidziem, a ja mam ogromne obawy co do remisu chociażby... do czego to doszło...
Wg statystyk masz słuszne obawy, 4mecze ostatnie między nami 2 zwycięstwa PBB w Krakowie, remis i wygrana Wisły w zeszłym sezonie..

serek_dj napisał(a):Wyświetl post
Żemło na środek, Alan na trybuny! Trzeba się temu pierwszemu dać ogrywać a teraz ma niepowtarzalną okazję. Podbeskidzie wygrało z Amicą więc mając na uwadze tendencje w ekstraklapie teraz powinni grać bez szału - więc jest szansa!
Ciekawa myśl, ale Żemło kontuzję niestety lub stety ma..

daka.kodaka napisał(a):Wyświetl post
Mój Skład na mecz
-------------------------Michał Miśkiewicz-----------------------
Jakub Bartosz---Boban Jović---Maciej Sadlok---Rafał Pietrzak
Witalij Bałaszow---Denis Popovič--Boguski---Wilde-Donald Guerrier
------------------------------Paweł Brożek----------------------------------
----------------------------Krzysztof Drzazga----------------------------------
Serio Jovic na stoperze?! Przecież go tam zadeptają

fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja jebie zeby bronić paralityka Urygi to trzeba miec nie po kolei pod kopula. On nie ma zadnych atutow, prezentuje poziom czwartoligowy, a w U21 gra bo polska pilka to gowno i nie ma lepszych.
Jak dla mnie na wypożyczenie do I ligi, tam wszyscy walczą, większa kopanina więc coś powinien się tam nauczyć.. Przypomnijmy że Uryga ma dopiero lub aż 22lata, serio, wypożyczenie bardzo dobrze by mu zrobiło do np.Miedzi Legnica..
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując