Wyświetl pojedynczy post
ferrekin
Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2016, 21:05
dorzucę swoje 5 groszy do tego komediodramatu,
otóż Pawłowski jest trenerem dennym gdzie wystarczyły mi 2 mecze z jego udziałem,
jego taktyka jest beznadziejna, już od meczu ze Śląskiem widziałem pewien JEDYNY schemat rozgrywania a mianowicie:
klepanie między obrońcami z wykorzystaniem bramkarza i górna piła do Ondraszka, a ten niech zgrywa..
sami piłkarze duszą się w tym schemacie

prawda jest taka że Moskal nakrywa czapką Pawłowskiego,
za Moskala mieliśmy grę z której można było wywnioskować zwycięstwo, ale brakowało kropki nad i,
uważam że również Smuda z tymi piłkarzami by zrobił 3pkt,
a Pawłowski? no co tu dużo gadać,
może wystarczy to że jego patentem jest środek Uryga-Cywka?
DWÓCH KU RWA POZORANTÓW, je*anych wkładów,
pseudopiłkarzy z których w II lidze nie mieliby pożytku,
Uryga..Ty ku rwa wogóle piłkarzem jesteś? vis a vis z Łęcznej, Pruchnik zjada Cię na śniadanie,
Pruchnik ku rwa..

ktoś kiedyś napisał takie piękne słowa o Pawłowskim, że to idealny trener na nasze możliwości,
hehe..
nasze ambicje i możliwości sięgają wysoko, a zatrudniliśmy pachołka który swój ukochany Śląsk wystawił na dnie tabeli, a teraz ma zbawić/uchronić Wisłę,
również przed dnem tabeli,
pie rdolenie o grze w pucharach..hehe
wy się ku rwa zajmijcie grą przed spadkiem,
ale gadka o pucharach musi być zawsze, i karnety jako tako schodzą i paru kibiców więcej przyjdzie na mecz, a co najważniejsze o Pawłowskim?
"aaa po pie rdole sobie troszkę, by tylko zarobić coś na życie"
szczerze - ja mu się nie dziwie, ale kolejny człowiek wykorzystuje Wisłę w celach zarobkowych

kolejna prawda, tym razem o Cupiale który szuka trenera w ten sposób:
"Poszukuję trenera który z moim składem zrobi LE lub mistrzostwo"
a taki bezrobotny Pawłowski wali śmietankę Cupiałowi że no Boguś ja Ci z tym składem LM zrobię,
tylko daj mi pracować,
je bany wyzysk, a Cupiał to łyka od kilkunastu lat,
przyszedł by taki Kowalski z okręgówki i powiedział że Panie Cupiale ja to z Barceloną pykam w grupie tym składem,
ogólnie wspomniany Kowalski zostałby trenerem Wisły, no ale nie ma licencji UEFA

kolejna sprawa to nasze wzmocnienia,
już teraz daje rękę uciąć, że żaden Wolski i Brlek u nas nie zawitają,
bo to zwykłe pie rdolenie byście kupili te słowa i żyli nadzieją,
tak, nie mamy kasy ale 480tyś euro wyje biemy na jakiegoś noł nejma,
no z rękawa wytelepią tą kasę

trzeba wziąć się do roboty i zrobić to samo co wczoraj usłyszeli gracze z Zabrza,
bez owijania w bawełnę,
https://www.youtube.com/watch?v=LW15dJb_-5E

to się ku rwa patrzeć na to nie da, żenada przez 720min od meczu z Cracovią, gol dla nas z przypadku by nie powiedzieć z du*py,
z tego gówna bata nie ukręcisz
Ostatnio edytowane przez ferrekin : 22.02.2016 o godz. 21:29.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując