Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2015, 13:35
maTS napisał(a):Wyświetl post
Ale banki kazały mu się pozbyć klubu, teraz znowu nie, więc ciul wie. Zresztą nawet jak kazały to powinien podstawić słupa, albo sprzedać dla dobra klubu który ,,kocha"
Który sponsor podpisze umowę z upadającym klubem którego właścicielem jest słup?
Jak wiarygodny będzie Klub za którego plecami stoi słup?

arti napisał(a):Wyświetl post
Rok Gaszyńskiego:
Sponsora koszulkowego nadal nie ma
Dług zewnętrzny wzrósł
Spadek poziomu sportowego
Niefortunna sprawa Smudy - przegrana sprawa sądowa i kolejne zobowiązanie finansowe
Jeśli oceniać go przez pryzmat bilansu, owszem. Natomiast bezsprzecznie jest to jeden z bardziej przewidywalnych i pracowitych prezesów.

Moze za dużo powiem, ale dla mnie to facet o którym można powiedziec że 'robi różnicę'. Dla przykładu - miał nosa stając w pewnym momencie za Moskalem. Czy Kazek był wybitnym trenerem? Na papierze nie. Ale Moskala nie ma i wszstyko się posypało.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.12.2015 o godz. 13:38.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując