maTS napisał(a):

|
Ale banki kazały mu się pozbyć klubu, teraz znowu nie, więc ciul wie. Zresztą nawet jak kazały to powinien podstawić słupa, albo sprzedać dla dobra klubu który ,,kocha"
|
Który sponsor podpisze umowę z upadającym klubem którego właścicielem jest słup?
Jak wiarygodny będzie Klub za którego plecami stoi słup?
arti napisał(a):

Rok Gaszyńskiego:
Sponsora koszulkowego nadal nie ma
Dług zewnętrzny wzrósł
Spadek poziomu sportowego
Niefortunna sprawa Smudy - przegrana sprawa sądowa i kolejne zobowiązanie finansowe
|
Jeśli oceniać go przez pryzmat bilansu, owszem. Natomiast bezsprzecznie jest to jeden z bardziej przewidywalnych i pracowitych prezesów.
Moze za dużo powiem, ale dla mnie to facet o którym można powiedziec że 'robi różnicę'. Dla przykładu - miał nosa stając w pewnym momencie za Moskalem. Czy Kazek był wybitnym trenerem? Na papierze nie. Ale Moskala nie ma i wszstyko się posypało.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA