ABGwislakABG napisał(a):

Nigdzie mnie nie boli Hmm, pierwszy wywolales moja skromna osobe do tablicy. I kto bardziej sie stesknil? 
Blad, ale dziekuje za wypowiedz. Nie dostrzegles jednak, iz w trakcie "wysypu" osob spoza kregow turboniepokornych i pisowskiego callcenter moja aktywnosc rowniez byla wysoka. Sam podzieliles wpisujacych sie na 2 obozy, Mirek to tylko kontynuuje 
Mysle, iz wiekszosc uzytkownikow wypowiadajacych sie, czy z tego "wysypu" od Shakespear'a wola egipskiego, starozytnego uczonego Antypopisa 
Tlumacze sie nie dlatego, iz czuje sie winny. To jest ad vocem prezentowanego przez Ciebie myslenia, iz " nie ma ludzi niewinnych (anty pis), sa tylko zle przesluchani". Towarzysz Dzierzynski bylby z Ciebie dumny.
Hmm, wypierasz sie programu pisu?
Dziekuje bardzo. Odnosnie kalkulatora, to nie ja sobie przypisywalem ten pseudonim. Jak widac wcale mnie nie uwiera, wrecz przeciwnie 
Hmm, na pewno wezma za to rozwazania Wislaka68, ktory sam okresla sie mianem neomonetarysty. A prekursorem monetaryzmu byl... Locke! Skoro tak wielki autorytet jak Wislak68 potwierdza slusznosc czerwieni nad zielenia i tym samym zgadza sie z kalkulatorem to juz na pewno wszyscy wezma to na powaznie.
|
No tośmy pogadali. Mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko temu, jeśli resztę z tych paru chwil, które mogę poświęcić na pisanie na tym forum, przeznaczę na konwersację na tematy bardziej, jak by to powiedzieć, merytoryczne.