szprotson napisał(a):

|
a masz dowód na to ze Handzlik etc. nie s.......i nic w 6 minut jak pisałeś? Masz? Nie masz i nie masz prawa miec bo on w tym meczu wszedł na 40 sekund.
|
A z Broniszewskim też się będziesz kłócił?
Jaki Broniszewski z Moskalem mieli dowód, że Handzik nie dozna kontuzji w 6 minut? jaką krzywdę chcieli mu zrobić! zamiast wpuścić go symbolicznie na minutę, aby poczuł atmosferę meczu, oni chcieli dac mu aż 6 minut! Nogi połamane! Jezus Maria!
szprotson napisał(a):

Nie podważam kompetencji trenera, to on odpowiada za wyniki i reszte, ja mam tylko swoje widzi mi się, i nic więcej. I mam tego świadomość, dlatego ciagłe pisanie i narzekanie na Moskala jest po prostu słabe.
Docenam to jak gramy, docienam to jaki mamy skład i doceniam trenera. Jak dla mnie sie broni, dla Was
wiecej niż priorytet to jest przetrwanie a nie zaden transfer.
|
A ja po prostu staram się obiektywnie ocenić jego pracę, jak jest za co chwalić to chwalę, jak jest za co ganić to ganię. Tylko tyle i aż tyle. Pisałem wyraźnie, że jak obroni się wynikami to powinien kontynuować swoją pracę. Tylko od niego zależy, czy tak będzie. Jeśli przegra następny mecz domowy z cracovią to może się już pakować na zimę i to raczej bez względu na inne wyniki.
Bronienie na siłę każdej decyzji, nawet absurdalnej też jest słabe.
PS. A jeśli mamy już faktycznie dołować i notować marne wyniki to osiągajmy to tanim kosztem a przy okazji inwestując w młodzież, a nie Cywką, Jankowskim czy Crivellaro w składzie.