szprotson napisał(a):

|
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.
|
Instytucja 'omnibusa' do mnie nie przemawia.
Zakładanie że Gaszyński powinien mieć lepsze informację od dziennikarzy jest nierealnie wysoko postawioną poprzeczką. Czy większą wiedzę od ksiegowej na temat nowych zmian w przepisach też powinien mieć? Prezes ma się znać na zarządzaniu a nie na tym kto w obecnej chwili jest wolny na rynku pracy. Od tego typu informacji ma ludzi których wynagradza (np. Kapka) lub zktórymi rozmawia - czyli np. dziennikarzy (konferencja to bardzo dobry czas na takie dyskusje). Dla mnie wystarczy że wie kto to jest Mączyński, co oznacza dla klubu fakt że jest wolny i oceniam go po tym jak tą wiedzę spozytkował.
I wracając do Moskala - jak Gaszyński chce go trzymać, niech trzyma. Jego projekt, jego pracownik, bierze za to odpowiedzialność.
Edit:
R33 napisał(a):

|
A Wy na prawdę myślicie, że Gaszyński by nie wiedział gdyby mu na konferencji ktoś nie powiedział? Na bank wiedział już o tym pewnie wcześniej niż my.
|
Tak. IMO nie wiedział wcześniej.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA