Wyświetl pojedynczy post
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2015, 15:55
fialo napisał(a):Wyświetl post
Nienawidzę PiSu bo mi tak mówi moja mózgownica i wrodzona niechęć do socjalizmu.

PiS oczywiscie wygra bo, jak słusznie mówi JKM, na świecie jest więcej debili niż ludzi mądrych. A jak powiesz debilowi, że dostanie 500 zł na dziecko i inne skrajnie lewackie benefity, to debil zagłosuje kropka. To, że się budżet rozjebie debila nie zainteresuje już bo po co, ważne że on będzie miał swój socjal, który będzie mógł śmiało wydać w osiedlowym monopolowym. Pani Szydło prezentuje podobny poziom intelektualny jak jej wyborcy - co najlepiej widać na przykładzie Mirosława - umysłowego impotenta - który zdania w języku polskim sklecić niestety nie potrafi.

Po 25.10 ja będę dalej zarabiał pieniadze i cieszył się życiem, a Ty czekaj na socjalistyczny cud nad Wisłą, trzymam kciuki i tradycyjnie nie pozdrawiam
Samo sedno. Ciemny lud nastawiony na konsumpcje mówi tylko "dać". I wybiera populistów którzy mu więcej zaoferują,a potem płacz że kradną,że nic się nie zmienia. Niestety,dopóki ludzie będą mieli mentalność niewolnika "Państwo da,państwo urządzi,państwo nakarmi" to będzie nadal tak jak jest. A z tym zadłużeniem to powoli zmierzamy w stronę Grecji.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 21.10.2015 o godz. 15:59.
Odpowiedz cytując