Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2015, 00:55
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Moskal przyciąga niesamowitego pecha. Ten teraz okrył Wisle. W tak frajerskich/pechowych/niewytłumaczalnych okolicznościach bramki tracimy tylko my. Gdzies to juz widziałem. Aaa... Tak, Jagielonia - Wisla x2. Oczywiscie ten pech to z przymrużeniem oka. Nie mozna zrzucać winy na los. Naprawde, oglądając Wisle Moskala mam mieszane uczucia. Z jednej strony fragmentami gramy bardzo ładna, jak nie najlepsza - pilke w lidze. Niestety przeważająca czesc meczu gramy frajersko. Nie chce ru przytaczać ilości meczów i zdobytych w nich punktów, ale liczba ta jest przerażająca. W zdrowo finansowo-organizacyjnym klubie takiego treneiro pogonili by po miesiącu. Jak jest w Wiśle, wszyscy wiemy. To tez Moskal popracuje dalej. Sam jestem daleki od ferowania co teraz lepsze. Choc wyglada na to ze formuła sie wyczerpała. Mam tylko pytanie do fanatyków Moskala, tych od 1906 % poparcia po kolejnej juz 736294 frajerskiej stracie pkt. Co musi sie stać żebyście powiedzieli - ' tak, czas na zmianę' . Musimy spasc do 1 ligi ? Gdyby to był kto inny, 1906 % kibiców żądałoby natychmiastowego zwolnienia szkoleniowca.

tez to zauwazylem

gramy ładnie,szybko,momentami klepy takie ze oczy wychodzą.

ale..

dajemy sie tłamsic,nie potrafimy strzelac w koncowkach,nie umiemy wywrzec presjii i strachu rywala.,to przeciwnik wybiera jak gramy w meczu.

Wisla Moskala to naprawde dziwna Wisła,niby z zewnatrz wszysko ladnie,ale wewnatrz wyglada do juz gorzej.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI