Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2015, 11:07
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...528,4,721.html

Któraś z drużyn nie grających teraz w pucharach będzie się z wami biła o mistrza?
Bogusław Leśnodorski: Są zespoły, które mają bardzo dobrych zawodników, jak chociażby Wisła. Im brakuje jednak wartościowych zmienników. Ciekawą kadrę ma Lechia, Piast też wygląda dobrze, ale nie wiem, czy na dłuższą metę będą w stanie wytrzymać tempo. Oczywiście Lech też w końcu zacznie wygrywać, nie ma innej opcji. Na razie wszyscy się ekscytują ich porażkami, ale po podziale punktów tabela będzie wyglądać zupełnie inaczej. Najważniejsze, że poziom bardzo się wyrównał. Popatrzcie zresztą na gole strzelane w tym sezonie. Są strzały z dystansu, efektowne akcje. Naprawdę nie mamy się czego wstydzić.

Każdy widzi że jest problem z zawodnikami, a Moskal musi dostawać po łapach.. To nie fair..
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując