Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2015, 22:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Mówiąc o kręceniu mam na myśli całą rundę. Dzisiaj pierwszy faul dla nas gwizdnął chyba w 30 minucie, a co gwizdał im to obrazują dwa faule Jovica na murzynie z Łęcznej zwłaszcza ten w którym tamten zasłaniał piłkę. Nie widziałeś tego ?Czy myślisz że takie małe przekręciki nie mają wpływu?

Nie rozpędzaj się z tym przegrywają bo dziś był pierwszy raz w wybitnie nieszczęśliwych okolicznościach. Z tego klepania i zrywów było kilka setek. Za Smudy było kopanie do przodu i liczenie na farta.

Pierwsza połowa była trzymana przez sędziego, liczyli ze zaatakujemy podejdziemy wyżej, a oni przejmą z faulem piłkę krawaciarz nie gwizdnie (dowodem faul na Mączyńskim) i pójdzie kontra. Dlatego Obrona stała z tyłu i grała piłki do pomocników których nawet po zgraniu piłki do tyłu kopał obrońca Łęcznej, a gwizdek milczał. Gdyby nie debilizm Cywki byłoby do przerwy 0:0 a po przerwie wraz u ubytkiem sił zrobiłoby się więcej miejsca. I tak się stało. Gdyby sam Jankowski wykorzystał połowę sytuacji spokojnie byłaby wygrana.
Teoretyzowanie
Równie dobrze, mozna napisac, ze gdyby Leczna nie zdobyla bramki to nie cofnelaby sie w drugiej polowie i wygladala by ona tak samo jak pierwsza
Poza tym jeden mecz bym przebolal, problem w tym ze to jest 22, z ktorych dobrych i zakonczonych zwyciestwem było mniej niz palców u jednej reki, do tego upadl argument ze z meczu na mecz gramy co raz lepiej
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując