Griszka30KR napisał(a):

Z co q...a? za to ,ze ze wzgledu na wzrost jest ekonomicznie Go ubierac i żywić ?
|
Hehehe za żywota kolego? Już nawet ekonomiści się powoli otrząsają z POwskiej propagandy

.
A poziom dowcipu POwców jest niezmiennie inteligencki

prawdziwi intelektualiści którzy nie potrafią zrozumieć ze o polu powierzchni bocznej walca w większym stopniu decyduje promień niż wysokość. Wiem, że nie wiesz o co chodzi więc nie dziwię się, że zostałeś z rozdziawioną gębą po decyzji forum w Krynicy.
IncognitoTSW napisał(a):

Mniejsza o sondaże bo tak naprawdę różniły się generalnie o 2-3% oprócz wybujanego wyniku Kukiza, zresztą cofnąłem swoje słowa więc nie wiem o co Ci jeszcze chodzi. Imigrantom, którzy jadą do Europy po socjal trzeba powiedzieć twarded "nie" i czekam aż to zrobi premier lub prezydent.
A pytałem o kandydatów do tego tytułu człowieka roku, to było otwarte głosowanie? Nigdzie o tym nie widzę czy byli jacyś kontrkandydaci czy to wybiera jakieś jury?
|
A to ciekawe co ma tu niby do gadania prezydent, on powie nie, a ta klepnie co każą i co?
A co za różnica jacy byli kontrkandydaci? Jarek pokonał i tych nominowanych i tym bardziej tych nienominowanych chyba to oczywiste? Więc nie szukaj dziury w całym tylko przyjmij do wiadomości, że ekonomiści Jarosława Kaczyńskiego DOCENIAJĄ. Wiem że to dla POwców smutne ale mam to tam gdzie słońce nie dochodzi

.