Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2015, 11:38
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Lukasz - jestes po prostu pierrdolnięty. Prezesem TSu jest Pan Piotr Dunin Suligostowski, a nie Misiek. Ani Wawro. Nawet przy tak poważnej sprawie jak zmiana właściciela musisz szukać kiboli. Lecz się.
Sam sprowadzasz temat na te tory.
Podałem dla kontrastu - jeśli razi, przepraszam.

Dwa, przypomnij sobie jak wyglądała współpraca miedzy Gaszyńskim a TS. Jak przebiegały negocjacje tematu złotówki od biletu (spory o netto/brutto), sprawa akademii (podpisanie umowy z innym podmitem). Wszystko po grudach. Moim zdaniem widoki na współpracę są marne, atomiast jeśli uważasz że przebiegała ona dobrze i rokuje na przyszłość podaj przykłady, chętnie zmienie zdanie.

IMO Orzechy przeciw kasztanom że Gaszyński nie zostanie jeśli Wisła wróci do TSu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując